U bevindt zich momenteel in volgende deelwebsite -> 

Welzijnsbureau Nieuw Gent

Deze pagina bevat een uitgebreid overzicht van Welzijnsbureau Nieuw Gent:
Klik hier voor een beschrijving van Welzijnsbureau Nieuw Gent.
Klik hier voor alle activiteiten die Welzijnsbureau Nieuw Gent organiseerde of bij participeerde.



Het Welzijnsbureau Nieuw Gent heeft in Nieuw Gent een dubbele betekenis. Enerzijds is het Welzijnsbureau het gebouw aan het Rerum Novarumplein waar verschillende diensten gehuisvest zijn. In het Welzijnsbureau vinden o.a. het OCMW Nieuw Gent, Buurtwerk Nieuw Gent - Steenakker, het sociale restaurant van Ikook en Kind & Gezin onderdak en hebben v.z.w.'s zoals Samenlevingsopbouw Gent en Intercultureel Netwerk Gent een kantoortje met een vertegenwoordiger.

Sommige van deze instellingen, verenigingen of diensten komen op regelmatige tijdstippen samen om te vergaderen over het algemeen welzijn voor de bewoners van de wijken Nieuw Gent en Steenakker. Ook dit overlegplatform wordt het ''Welzijnsbureau'' genoemd. Deze pagina is dus in zekere zin een pagina met een dubbele bodem. De activiteitenlijst die u hieronder ziet (de laatste 20 activiteiten) zijn zowel activiteiten waar het overlegplatform ''Welzijnsbureau'' bij betrokken is (bijvoorbeeld het nieuwjaarsontbijt) alsook de activiteiten die in het Welzijnsbureau (het gebouw aan het Rerum Novarumplein) zijn doorgegaan.

De tofste foto's van het Welzijnsbureau zijn alleen foto's van de activiteiten waarbij het overlegplatform ''Welzijnsbureau'' bij betrokken is.



Bekijk hier de laatste 20 activiteiten die Welzijnsbureau Nieuw Gent organiseerde of bij participeerde:



Klik op de foto om de photoviewer te openen
Er zijn momenteel geen foto's in het fotoalbum beschikbaar



Om het Welzijnsbureau van Nieuw Gent te liken, klik op de knop hiernaast.



Hier kan het Welzijnsbureau Nieuw Gent gratis zijn werking mededelen.
Sitemap | Sascha Gowy © 2008