U bevindt zich momenteel in volgende deelwebsite -> 

Straatfeestcomité Kikvorsstraat

Deze pagina bevat een uitgebreid overzicht van Straatfeestcomité Kikvorsstraat:
Klik hier voor een beschrijving van Straatfeestcomité Kikvorsstraat.
Klik hier voor alle activiteiten die Straatfeestcomité Kikvorsstraat organiseerde of bij participeerde.



Straatfeestcomité Kikvorsstraat is een onafhankelijke bewonersgroep opgericht door een groepje buren, wonende ter hoogte van de aansluiting van de Kikvorsstraat met de Berkhoutsheide. Hoewel de groep in aantal personen klein is, kan klein niet gezegd worden van het aantal activiteiten dat zij organiseren en de positieve impact die zij daarmee hebben op de plaatselijke sociale leefgemeenschap. Iedereen wonende in de nabijheid van dit stukje Kikvorsstraat, heeft reeds zijn weg naar minstens één van hun activiteiten gevonden.

Straatfeestcomité Kikvorsstraat kan en mag ook fier zijn op de door hen behaalde resultaten. Hun eigen jaarlijkse straatfeest is in Nieuw Gent de derde grootste activiteit van het jaar, met hun kaarting brachten zij een vernieuwend concept op de activiteitenmarkt en hun sinterklaasfeestje met gratis geschenkjes voor kinderen vormde een leuke animatie voor jong en oud. Koud en donker, maar tegelijk ook spannend en heel leuk was hun eerste halloweentocht met als afsluiter, hoe kan het ook anders, voor iedereen een kommetje raadselachtig oranjekleurige pompoensoep. Iedereen wordt met open armen ontvangen op hun activiteiten en de toegang is altijd gratis.

Naast hun eigen activiteiten, zijn de leden van dit straatfeestcomité actief aanwezig op vele andere activiteiten. Voor een poffertjeskraam tijdens de buurtfeesten of voor een helpende hand op de dag van de buren kun je steeds op de mensen van dit straatfeestcomité rekenen. Hiermee zorgen zij niet alleen voor de sociale cohesie tussen de wijkbewoners, maar ook voor de sociale cohesie tussen de verschillende bewonersgroepen, verenigingen en diensten. Hun inzet is dan ook groot en hun verdienste naar de wijk toe zonder meer uitstekend!



Bekijk hier de laatste 20 activiteiten die Straatfeestcomité Kikvorsstraat organiseerde of bij participeerde:



Klik op de foto om de photoviewer te openen
Er zijn momenteel geen foto's in het fotoalbum beschikbaar



Wilt u de mensen van dit straatfeestcomité eens bedanken voor hun eindeloze inzet om het sociale leven in de wijk te bevorderen? Of heeft u een andere reden om deze vereniging van buurtbewoners te liken? Klik dan op de knop hiernaast.


Van deze personen kreeg Straatfeestcomité Kikvorsstraat een like :

- Sascha Gowy



Hier kan het straatfeestcomité Kikvorsstraat gratis een activiteit aankondigen.
Sitemap | Sascha Gowy © 2008